Антоанета живее в Стамболийски и има осем деца, омъжена е

...
Антоанета живее в Стамболийски и има осем деца, омъжена е
Коментари Харесай

Майка на 8 деца, падаща си по хазарта: Не знам дали съм българка, или циганка


Антоанета живее в Стамболийски и има осем деца, омъжена е и безработна. Тя била пристрастена към хазарта, само че нямала пари за залози. Това я предиздвикало да стане гадателка, без да е имала в миналото сходни качества. Ангелова пристигнала в Пловдив, където се срещнала с Христина Георгиева.

Подсъдимата внушила на дамата, че й е направена злокобна черна магия, която можело да бъде развалена, само че Христина трябвало да заплати за ритуалите. Така в продължение на няколко месеца " врачката " съумяла да източи 21 700 лв. от Христина и фамилията й. Когато жертвата усетила, че е попаднала в капан, се обърнала към органите на реда.

" Знам, че съм родена през октомври, само че не знам на коя дата и година. Живея в Стамболийски, само че не знам на коя улица. Не знам дали съм българка, или циганка, нямам никакво обучение. Омъжена съм и получавам детски помощи ", съобщи пред магистратите Антоанета при снемането на самоличността й. 

Освен потърпевшата Христина и другите членове на фамилията бяха конституирани като частни обвинители и цивилен ищци, като те желаят вредите от над 20 000 лв., които подсъдимата им е предизвикала, да им бъдат възобновени.

Защитникът на Антоанета, юрист Будакова изиска делото да бъде върнато на прокуратурата за позволени неясноти и неточности в обвинителния акт, само че съдията отхвърли настояването й. Делото ще се гледа още веднъж при започване на месец март.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР