Антоанет Пепе и Иво Карамански не спират да споделят моменти

...
Антоанет Пепе и Иво Карамански не спират да споделят моменти
Коментари Харесай

Любовта над всичко! Антоанет Пепе и Иво Карамански с първа публична целувка

Антоанет Пепе и Иво Карамански не стопират да споделят моменти на фамилиарност, а това единствено радва почитателите на инфлуенсърката. Влогърката качи ново стори в Instagram, на което двамата демонстрират по какъв начин си прекарват една вечер у тях. По-интересното е, че Иво целува нежната си половинка, а това е първата им обществена целувка.

Виж още: УАУ! Симона с нова фрапантна смяна, наподобява зашеметяващо

Последователите на Пепе супер доста се радват за любимката си, а много от тях желаят нов влог. Интересен факт е обаче, че Антоанет не е била дейна в YouTube от месеци, само че почитателите ѝ желаят повече детайлности за връзката ѝ с Карамански, както и по какъв начин се е стигнало да раздялата ѝ с Филяка. Двамата по този начин и не разясниха края на връзката им, от която имат дете.

Виж още: Любов в черно и бяло: Меди награби Моника Валериева в секси видео

Иначе Антоанет и Иво постоянно си подаряват сантиментални бягства. Двамата бяха неотдавна на Боровец, с цел да карат ски, а по-рано се отдадоха на СПА във Велинград. Пътешествията до екзотични дестинации с три деца биха били по-сложни за организация, само че нещо ни подсказва, че скоро новата световна двойка ще се изфука с нещо първокласно и далечно.

Виж още:  Любов в черно и бяло: Меди награби Моника Валериева в секси видео

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР