Антоанет Пепе и Филяка разделени? Това е последната клюка около

...
Антоанет Пепе и Филяка разделени? Това е последната клюка около
Коментари Харесай

Пореден крах? Антоанет Пепе в чужбина без Филяка, последователи са притеснени

Антоанет Пепе и Филяка разграничени? Това е последната клевета към влогърите, които са занемарили много кариерата си в Youtube.  Пепе не е качвала видео от 1 месец, а почитатели видяха, че тя и Филяка нямат и нови общи фотоси от много време.

Е, това важи с цялостна мощ за профила на Антоанет, тъй като Филяка качи фотография с половинката си преди седмица. Последователите им обаче са обезпокоени и подозират, че двамата са разграничени.

Виж още: 7 обстоятелството, които Виктория Капитонова се опита да скрие от нас 

Истината е, че сега Антоанет е в Лондон, а следите на Филяка се губят. " Къде е Филяка, всичко наред ли е? ", питат фенки, само че на този стадий не може да се твърди, че имаме следващата инфлуенсърска разлъка.

Припомняме, че неотдавна Петканови сложиха завършек на връзката си, откакто месеци наред мълчаха по тематиката и се правеха на щастливо семейство в обществените мрежи.

Виж още: Опасната игра на Лолита! Гаджето на Гришо поства против войната онлайн, до момента в който е в Москва

Антоанет в този момент се е тагнала от английската столица, където очевидно много известни българи се намират сега. Наскоро Галена имаше присъединяване в Лондон, а такова следва и на Галин. Влогърката обаче е в компанията на още няколко девойки и наподобява, че са се отдали на фотоси и шопинг.

Виж още: Като Бритни и Джъстин: Галена провокира възторг в Лондон в компанията на прочут българин

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/, https://www.instagram.com/filyaka/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР