Антивоенен митинг срещу войната в Украйна се проведе пред паметника

...
Антивоенен митинг срещу войната в Украйна се проведе пред паметника
Коментари Харесай

Всички са виновни за войната: Украинци затвориха Путин в килия пред Альошата в Бургас

А нтивоенен протест против войната в Украйна се организира пред паметника на Альоша в Бургас . Днес се навършват две години от нахлуването на Путин в самостоятелната и суверенна страна, напомнят уредниците.

Пред паметника участниците в митинга приканиха за затвор на Путин и алегорично сложиха кукла с облика му в килия. " Путин е палач " - скандираха протестиращите против военната експанзия и геноцида против украинския народ от неговия режима.

На митинга участваха и руснаци, съперници на режима на Путин, само че се оказаха нежелани на митинга от украинските жители , съгласно които всички руснаци носят виновност за войната на Русия към Украйна.

" Мразя всички руснаци. Всички са отговорни за войната, освен Путин. И дори те, в случай че са тук - отговорни са! Не сме братя и в никакъв случай не сме били ", сподели Олга Синевка.

" Фигурата символизира Путин пред интернационалния арбитражен съд, чака го интернационален съд. Еднозначно е, че това военно закононарушение не може да остане безнаказано ", уточни Роман Яковрев.

" Аз мисля, че нашите войни дават сериозен отпор на руснаците, и в случай че останалите страни ни обезпечат с оръжия и поддръжка, както военна, по този начин и материална, ние от дълго време щяхме да сме не запомнили, че би трябвало да се отбраняваме и щяхме да сме сложили Русия на място ", сподели Катерина Кравченко.

* Видеото е архивно:  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР