Антиваксърите у нас стигнаха далеч... След всяко появяване на специалист,

...
Антиваксърите у нас стигнаха далеч... След всяко появяване на специалист,
Коментари Харесай

Антиваксърите у нас стигнаха далеч, заговориха за пълзяща диктатура

 Антиваксърите у нас стигнаха надалеч... След всяко появяване на експерт, който разяснява строгите математически калкулации и по какъв начин се развива болестта от Коронавирус у нас форумите и мрежите бълват хейтове и небивалици от рода на: " Мерки, санкции, санкции, боязън.... през целия ден плашите хората, всички схванаха, че става въпрос за надзор, не за вирус “. " Трета, четвърта.... десета доза, до каква степен ще стигнете? Не се ли страхувате, че след време ще би трябвало да поемете отговорност пред съда? “.

Откровени небивалици упрекват непосредствено в неистина медицинските експерти: “Всяка ваша дума е неистина! “, " Да си хвърлят десертациите “, пишат в хейтовете си антиваксърите. “ И още: " въобще не става въпрос за грижа за здравето на хората, а за пълзяща тирания. Заболяването се употребява единствено като мотив за ограничение на права и свободи “. " Чудят се и се маят какво да създадат с цел да убедят хората да се маймунизират ".

Много от съперниците на ваксини навлизцат прекомерно във вътрешността в тайните теории, като декларират: " Имате информация авансово за всичко. Скоро у нас хората ще стартират да се молят за вашата гибел и гибелта на всички, забъркани в този геноцид! “ " Ай стига с тия нелепости към този момент!!!Няма да се имунизираме!!! “

B същото това време непознати анализатори приказват за всеобщите антиваксърски настроения в България и приканват за повече внимaниe към paзпpocтpaнeниeтo нa фaлшиви твъpдeния в coциaлнитe мpeжи и няĸoи нoвинapcĸи caйтoвe. Анализаторите са учудени и на обстоятелството, че " мacoвитe мeдии пocвeщaвaт знaчитeлнo eфиpнo вpeмe нa cĸeптицитe нa вaĸcинитe, вĸлючитeлнo лeĸapи, paзпpocтpaнявaщи диcĸpeдитиpaщи тeopии и пoпyляpизиpaщи билĸoви лeчeния ".

Всъщност, това, което експертите през днешния ден споделят е , че спрямо предходната година сензитивно се е повишила заболяемостта измежду по-младите – сега тя е най-висока измежду възрастовите групи от 20-30 година и 30-40 година

Делта разновидността се популяризира доста по-лесно и се репродуцира в доста по-голямо количество. Затова е значимо да се имунизираме, само че и да съблюдаваме противоепидемичните ограничения.

В момента в България Делта разновидността изцяло господства – открит е при 99,5% от пробите.

Препоръчва се да се позволи трета бустерна доза ваксина за избрани групи пациенти - онкоболни, трансплантирани, такива с намален имунитет, пациенти на избрани лечения.

Мю разновидността на SARS-CoV-2 досега не е показвал опция да се популяризира толкоз елементарно, колкото Делта разновидността.

По-свободното ни държание ще докара до растеж по отношение на предходната година на грипните вируси и на вирусите, причиняващи остри респираторни болести. От нас зависи да спрем тяхното разпространяване. /Извадките са от изявлението с проф. Ива Христова по една от националните малките екрани у нас./

Нейните предизвестия са поместени във фейсбук страницата на Министерство на здравеопазването, а злобарите не пропуснаха да ги нападат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР