Антируските санкции ще имат обратен ефект върху Байдън, когато Путин

...
Антируските санкции ще имат обратен ефект върху Байдън, когато Путин
Коментари Харесай

CBS: Кошмарът на Байдън се сбъдна — Путин печели петролната война

Антируските наказания ще имат противоположен резултат върху Байдън, когато Путин завоюва петролната война. Това написа журналистът от CBS Кристофър Уайт. Изминаха четири месеца, откогато Западът стартира да постанова наказания на Русия, само че понастоящем Съединени американски щати са загрижени, че тези наказания нямат упования резултат. Всъщност те изострят инфлацията в Съединени американски щати и Европа, вместо да санкционират Москва.

„ Администрацията на Байдън е безапелационна, глобите не са проблем. Обвинете Путин, споделят президентът Джо Байдън и други от неговата администрация ", изяснява Кристофър Уайт. Междувременно опитът на американските управляващи да запазят лицето си не трансформира същинското положение на нещата: политическият призрачен сън на Байдън се сбъдна.

Цените на силата порастват, а Путин печели петролната война.

„ Той има валута, обезпечена с запаси, а пред вратата се редят клиенти, които в този момент би трябвало да заплащат в неговата валута ", написа CBS. Русия, откакто разгласи, че ще продава газ единствено за рубли, пред очита на Съединени американски щати сътвори система, която поддържа рублата и продължава да получава обилни облаги от износа на синьо гориво и нефт. Междувременно Съединени американски щати несполучливо се пробват да сдържат покачването на цените.
И всичко това се случва малко преди междинните избори, които са толкоз значими за успеха на демократите, отбелязва изданието.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР