антинела на 2 метра във въздуха, държана от автомобилен колан,

...
антинела на 2 метра във въздуха, държана от автомобилен колан,
Коментари Харесай

Абсурд: Мантинела във въздуха, закрепена на колан

антинела на 2 метра във въздуха, държана от авто колан, завързан за дърво, могат да видят преминаващите през прохода „ Петрохан”, оповестява.

Повредени са 44 метра от защитното оборудване, като в сектора има изострен завой на пътя. Мантинелата е била ударена от товарен камион, пренасящ химикали, който се обърнал.



„ В момента по път II-81 от Видин към столицата са пренасочени част от тировете поради спряното придвижване в сектора Мездра - София”, изясни шефът на Областно пътно ръководство - София инж. Румен Сачански.

Ще се извърши ремонт на нарушената еластична ограда. Постоянно следим за сходни произшествия по трасето и по график през днешния ден би трябвало мантинелата да бъде възобновена. Пътят е претрупан, което затруднява работата, разясни Сачански.



Рисково обаче остава прекосяването по пътната права, има много завои и водачите би трябвало да се движат с нараснало внимание.

„ Смятам, че сме алармирали добре за ограничаването на скоростта. Колегите от КАТ също се стремят да имат екип”, уточни Сачански.

Очаква се до края на месеца разширението на пътя от Мездра до София да е готово, пътуващите ще стигат до столицата за по-малко от 40 минути, а придвижването на тирове през прохода „ Петрохан” ще бъде прекратено.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР