Антимедия, прочула се с извратени публикации е постигнала договорка с

...
Антимедия, прочула се с извратени публикации е постигнала договорка с
Коментари Харесай

Антимедия организира подкрепа на Гешев срещу уговорка да не бъде разследвана

Антимедия, прочула се с извратени изявления е постигнала сделка с прокуратурата. Държавното обвиняване няма да се самосезира за изявленията и няма да ревизира офшорки и милиони на притежателя с генезис КТБ. Срещу това издателят на немедията провежда „ марш за правда: „ за “ Гешев, срещу олигархията “.
Идеолог и подстрекател на договорката е прочут едрогабаритен депутат-олигарх. При подписване на сделката той хихикал: Най-големият олигарх провежда марш против олигархията… Преди правихме акция крещу вредата от цегарите, а контрабандирахме цигари, ха-ха... Не е ли велико! Обичам тая страна - в краката ми е!

" Е, и с наша поддръжка " , - непретенциозно допълнил един от магистратите. И с моя , - осмелил се да се обади и водещият антижурналист.

Милионерът-политик и висшите прокурори много се забавлявали с реакциите в мрежата, че от хора от Министерство на вътрешните работи са дали на антимедията компрометиращите фрагменти. Който би трябвало той ги е дал , - превивали се от смях хората, които в реалност управляват правосъдната система, цели институции и тайните служби. Те обаче били безапелационни, че в случай че някой посмее даже да намекне нещо за дамата, с която живее претендентът за основен прокурор и за добитите от нея парцели на смешни цени и предходната й специалност, ще бъде грубо преследван и смачкан.

Но всичко това, съгласно нас, са клюки. Лицата които, или в случай че разпознавате в този сюжет са некорумпирани, чисти, огромни патриоти, експерти, морални стожери и не биха си разрешили да вземат участие в сходни сделки. Внушенията, че на „ марша “ ще бъдат изпратени шпиц команди от някои футболни агитки против хонорар – кеш или в бяло – са несъстоятелни. Нали полицията проверява случаите, когато маскирани носеха кървящи агнешки главички пред Висш съдебен съвет и замеряха с яйца критикуващи прокуратурата и не откри нито причинители, нито поръчители. А българските органи са известни с високата разкриваемост на това, което разследват… Световноизвестни.

Съобщаваме тези съмнителни вести, тъй като антимедията приканва да се демонстрира истината. Е, самите клюки са истината, а никой не е задължен да им има вяра.

Да не забравяме Феликс Едмундович, който е споделил: Това, че не сте обвинен не е ваша заслуга, а наш пропуск.

Да живее дружбата сред немедиите и прокуратурата. Такава дружба-договор към този момент е описвана от Фирдоуси в „ Шах-наме “, където царят-змей Зохак подписва контракт със злия дух Иблис и от Гьоте във „ Фауст “… Тук се осъществя сполучливо план за основаване на свинехора, свинемедии, свинеинституции и даже свинедържава.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР