Антимафиотът Божидар Ботев, син на криминалиста Ботьо Ботев, е починал

...
Антимафиотът Божидар Ботев, син на криминалиста Ботьо Ботев, е починал
Коментари Харесай

Загиналият син на Ботьо Ботев участвал в арестуването на Наглите

Антимафиотът Божидар Ботев, наследник на криминалиста Ботьо Ботев, е умрял в сряда в болница, оповестиха сътрудниците му от ГДБОП във фейсбук. Той е бил един от служителите на реда в ГДБОП, взели участие в следствието на Наглите и арестите им. И освен на тази тайфа, само че и на доста от незаконните групи, които ГДБОП разруши през последните 10 година
На 18 юни Божидар бе ранен при злополука на пътя сред софийските села Бистрица и Железница. Близо до мястото на злополуката през 2010 година са открити труповете на Юлиан Лефтеров и Иван Пайнавелов от бандата на Наглите. На този път те сменяли колите, в които са били някои от жертвите на отвличания.

Божидар Ботев е работил в отдел “Контратероризъм” в най-елитната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Преди това бил в отдел “Убийства” в Столична дирекция на вътрешните работи, където е минал и трудовият стаж на татко му Ботьо Ботев, както и на настоящия шеф на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Катастрофата, при която пострада Ботев-младши, става на 18 юни, понеделник, към 22 ч. Тогава той пътува в колата на собствен другар. Удря се челно в различен автомобил на изхода от село Железница. Полицаят е най-тежко потърпевш от всички. Приет е в Окръжна болница в “Младост” с 4 счупени ребра, едното от които пробило белия дроб. Имал фрактура на таза и бедрото. Правени са му няколко интервенции в разнообразни отделения. По време на престоя в болничното заведение Божидар бил в схващане. Дори приказвал със свои другари и сътрудници по телефона, ходили му на рандеву, обещавал е скоро да се оправи и да се върне на работа и при фамилията си.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР