Антикризисните мерки са закъснели и не са достатъчно фокусирани. За

...
Антикризисните мерки са закъснели и не са достатъчно фокусирани. За
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Антикризисните мерки са закъснели и не фокусирани. За да влязат в действие трябва да бъдат вкарани в закони

" Антикризисните ограничения са закъснели и не са задоволително фокусирани. За да могат антикризисните ограничения да влязат в деяние, би трябвало да бъдат вкарани в съответните закони ", съобщи в " Денят стартира " Хасан Адемов от Движение за права и свободи. Той изрази вяра, че законопроектите в най-скоро ще бъдат вкарани в деловодството на Народното събрание.

" Най-рано бюджетната процедура може да влезе в Народното събрание в средата на идната седмица. За да могат увеличените размери на пенсиите да влязат в джоба на българските пенсионери от месец юли би трябвало до 25 юни всички закони да бъдат признати от Народното събрание и да бъдат оповестени в Държавен вестник.

Изисква се софтуерно време, явно е, че сме закъснели с приемането на тази законодателна самодейност, да се надяваме, че Народно събрание ще направи всичко допустимо да се включи в тези периоди, само че не съм оптимист, имайки поради метода по който се работи по време на бюджетната процедура ", добави Хасан Адемов.

По думите му никой няма интерес да бави процедурата. " Всички опити да се упрекна опозицията са несъстоятелни. Не става въпрос за наддаване, а за търсене на по-добри благоприятни условия ", сподели още Хасан Адемов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР