Антикорупционният закон не е публикуван в Държавен вестник. Все още

...
Антикорупционният закон не е публикуван в Държавен вестник. Все още
Коментари Харесай

Цветанов: Изказването на президента е несериозно

Антикорупционният закон не е оповестен в Държавен вестник. Все още не е признат. Моля ви, дано да бъдем съществени. Уважение към президента и президентската институция, само че да се изказваш, че ще наложиш несъгласие по нещо, което още не е признато, считам, че е безусловно несериозно. Това разяснява пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Когато ми задавате този въпрос, показа ли той за претекстовете за налагането на ветото? Има ли показани претекстове?, запита публицистите Цветанов.

След като бъде обнародван законът, ще чуем неговите претекстове и ще имаме спор в пленарна зала. Нека институциите да не минаваме с сходни оценки за това кой какво ще направи и да става през медиите. Смятам, че това е малко несериозно, сподели още Цветан Цветанов.

Не може Българска социалистическа партия да провежда митинг, а в същото време да е гласувала за измененията за цената на водата, разяснява още Цветанов. Аз не знам по кое време те са откровени, съобщи Цветан Цветанов. „ Изборът, който направихме за КЕВР беше доста явен - би трябвало да бъде определян и избиран от Народното събрание. Трябва да бъде равноотдалечен от изпълнителната власт и от всяка друга институция. “, уточни той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР