Антикорупционната комисия ще призове министъра на финансите Асен Василев, депутата

...
Антикорупционната комисия ще призове министъра на финансите Асен Василев, депутата
Коментари Харесай

Изслушване в комисия „Антикорупция“: Призовават Василев и Лорер по сигнал за имотни сделки

Антикорупционната комисия ще призове министъра на финансите Асен Василев, депутата от „ Продължаваме промяната “ Даниел Лорер и собственичката на компанията „ Интелигентни трафик системи “ Станислава Арнаудова. Целта е събиране на сведения във връзка сигнала против тях за съмнителни имотни покупко-продажби и корупция.

По всяка всяка възможност призовките ще бъдат получени идната седмица.

Антикорупционната комисия ще би трябвало да обясни целия механизъм на деяние, а финансови експерти да уточнят придвижването на паричния поток.

Основната им задача ще е да проверяват корупцията по високите етажи на властта

Министър Василев сега не е в страната.

От своя страна Даниел Лорер сподели, че продажната цена на неговия парцел е близка до комерсиалната, а по какъв начин е намерил купувача Станислава Арнаудова, щял да изясни на комисията.

Нова ротационна комисия ще се занимава с закононарушенията на държавните лица

„ Всичко това ще им обясня незабавно щом бъда поканен, за мен е доста значимо целият този проблем да се почисти оптимално бързо. Настоявам техните инспекции да бъдат изпълнени в оптимално къси периоди. Очаквам да мога да опиша с цялостни елементи всичко, което се е случило. Нещата са обществени, знаете, че аз самият съм направил тези покупко-продажби и нямам от какво да се тормозя “, сподели Лорер.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР