Антибългарската поправка в Доклада на Европейския парламент за напредъка на

...
Антибългарската поправка в Доклада на Европейския парламент за напредъка на
Коментари Харесай

Ковачев: Антибългарската поправка в Доклада на ЕП за РСМ не е приета

Антибългарската корекция в Доклада на Европейския парламент за напредъка на районен съд Македония е паднала. Това заяви за БГНЕС евродепутатът.
„ Предотвратихме най-лошото. Мисля, че е огромен триумф, тъй като успяхме да активизираме толкоз огромна поддръжка по това гласоподаване “, сподели той и добави: " Нашите две ремонти бяха признати ".
Двете ремонти бяха импортирани от името на Европейската национална партия на Андрей Ковачев.
Те са свързани с решението на Екологичен потенциал, че предходни рекомендации за недискриминация на хора, заявяващи намерено своята българска принадлежност или генезис, не са били изпълнени и към момента към сегашен ден е проблем да заявиш, че имаш нещо общо с България. Втората корекция упорства за историческо помиряване, основаващо се на нашата обща българска история, както е записано и в Договора за другарство и добросъседство.
 Евродепутат: Над 140 000 македонци имат българско поданство, 25 000 чакат Евродепутат: Над 140 000 македонци имат българско поданство, 25 000 чакат
Само за предходната 2020-та година, над 9 000 жители на Република Северна Македония са получили българско поданство по генезис, а 25...
Европейският парламент гласоподава. Макар и единствено с съвещателен темперамент, отчетите на Екологичен потенциал за напредъка на страните кандидатки отразяват настроенията на другите политически сили в Европарламента.
В последния миг преди гласуването, групите на Зелените и на Социалистите в Екологичен потенциал бяха подали оферти за ремонти към отчета с извънредно небалансирано, едностранно и незаслужено по отношение на България наличие. В тях, представители на българското държавно управление бяха упрекнати в „ провокативни изказвания по исторически въпроси “, засягащи районен съд Македония и се „ приканват българските управляващи да се въздържат от сходни изказвания макар продължаващата предизборна акция в България “.
За страдание, евродепутатите от Българска социалистическа партия не съумяха да убедят своята лична група да отдръпна това небалансирано предложение.
По време на днешния спор, предшестващ гласуването, в Екологичен потенциал приканиха районен съд Македония и България да възобновят градивния разговор в сходство с. „ Добросъседските връзки са същностна част от процеса на разширение на Европейския съюз, акцентира на собствен ред еврокомисарят по разширението Оливер Вархели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР