Анти - Ниновска кампания няма. Няма приятелски огън по нея.

...
Анти - Ниновска кампания няма. Няма приятелски огън по нея.
Коментари Харесай

Симов, БСП: Холивуд загуби много, че Калоян Методиев остана в България

Анти - Ниновска акция няма. Няма другарски огън по нея. Днес сутринта гледах Калоян Методиев и си помислих, че Холивуд доста е изгубил като той не е отишъл там да написа сюжети, а е останал у нас, с цел да прави политически трилъри. 

Това разяснява пред бТВ Александър Симов от Българска социалистическа партия.

Всички научихме, че Методиев е в изборните листи, откакто бяха оповестени. Значи процедурите са нарушени, разяснява той.

Българска социалистическа партия не се научи да прави предизборни акции. От  3 година тя налучква акциите си. Партията се лута в мъглата и по тази причина хората не й имат вяра. А тя се лута, когато спре да има вяра в своите хрумвания и основи, а когато това се случи Калоян Методиев става неин претендент. Ето това е рецептата за злополуката, която виждаме през днешния ден, разяснява той.

Решението на Националния съвет на Българска социалистическа партия е Борислав Гуцанов да стане ръководител на парламентарната група на Българска социалистическа партия, уточни той.

Няма реваншизъм против Нинова. Няма прелом. Има правилник, съгласно който Българска социалистическа партия да излезе от рецесията си, коменитар той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР