Анти-израелски протестиращи и бунтовници се събраха пред Белия дом в

...
Анти-израелски протестиращи и бунтовници се събраха пред Белия дом в
Коментари Харесай

Персоналът на Белия дом се `премести`, след като пропалестински бунтовници повредиха ограда против котлен камък, хвърляха предмети по ченгета

Анти-израелски протестиращи и бунтовници се събраха пред Белия дом в събота вечерта, с някои стачкуващи повреждайки защитната ограда и хвърляйки предмети по полицията.

Демонстрантите бяха чути да скандират „ Спрете огъня в този момент “ и „ Свободна, свободна Палестина “, като доста от тях развяваха палестински флагове. „ Йемен, Йемен ни кара да се гордеем / Обърни още един транспортен съд “, също беше изрецитирано на демонстрацията часове след нанасянето на удари против хусите в Йемен.

Тайните служби на Съединени американски щати споделиха на Fox News Digital, че някои огради бяха развалени отвън Белия дом и че членовете на личния състав и публицистите бяха „ преместени “ вследствие на това.

„ По време на демонстрацията покрай комплекса на Белия дом на 13 януари, част от оградата срещу мащаба, която е издигната за събитието, претърпяло краткотрайни вреди “, се споделя в известието. „ Проблемите бяха неотложно отстранени на място от екипите за поддръжка на Тайните служби на Съединени американски щати. “

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР