Антел Христов от т. нар. братя Галеви се е върнал

...
Антел Христов от т. нар. братя Галеви се е върнал
Коментари Харесай

Стана ясно как брат Галев е минал границата

Антел Христов от така наречен братя Галеви се е върнал в България през канал за мигранти. Това излиза наяве от информация на   " България Днес " от свои източници в полицията, които са осведомени с следствията за мистериозното му влизане у нас и за будещата догадки негова кончина.

Припомняме, че на 3 юни стана ясно, че е умрял търсеният от Интерпол Ангел Христов. Според Министерство на вътрешните работи и осведомени той е умрял предната нощ в имението си в село Ресилово, а съгласно известието за гибел - на 3 юни сутринта в частната болница в Дупница. Тя отхвърли при тях да е установена гибелта.

Служителката в община Дупница, която издала смъртния акт, забелязала, че персоналната карта на Христов е изтекла преди 5 година, само че не било нейна работа да знае кой се търси, нито е виновна за изминал документ за идентичност.

Полицията тогава остана сюрпризирана, тъй като се оказа, че никой от чиновниците не е знаел, че Ангел е в България. През това време брачната половинка му Радмила бе провела погребението му, само че из града мълниеносно се разчува и полицията реагира, като изземва натрупа и го откарва в столична Съдебна медицина.

Окръжната прокуратура в Кюстендил образува досъдебно произвеждане за следствие на аргументите за гибелта на Христов. Назначено бе осъществяване на съдебномедицинска експертиза за идентификация на разгласен за интернационално търсене от Интерпол с алена бюлетина за осъществяване на влезнала в действие неоправдателна присъда през 2012 година

Под надзора на Кюстендилската районна прокуратура стартира следствие и за осъществено закононарушение по член 294 от Наказателен кодекс - подкрепяне на разположение за отбягване на наказателно гонене (укривателство).

Според информация за аутопсията бе открито, че Христов е умрял в резултат на остро разстройство на коронарното кръвообращение. Взети са материали за спомагателни проучвания, само че се оказва, че близо месец по-късно още няма резултатите при наблюдаващия прокурор.

На 8 юни Христов бе заровен в алеята на църковните настоятели и спомоществователи в Дупница.

Да си вземат последно довиждане, пред затворения ковчег пристигнаха Златомир Иванов-Баретата, приятелите на Галеви Тоци, Стъклето, Каплата, Хари, Конана, Клеменца, някогашни барети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР