Антарктида вече не е единственият континент, на който не е

...
Антарктида вече не е единственият континент, на който не е
Коментари Харесай

Коронавирус открит и в чилийска антарктическа база

Антарктида към този момент не е единственият континент, на който не е открит пандемичният. Трийсет и шест носители са открити при тестване в чилийската база „ Генерал Бернардо О`Хигинс “, съобщи БНР.
Базата, кръстена на чилийския народен воин Бернардо О`Хигинс Рикелме, е ситуирана в западната част на континента, близо до Южна Америка, и е обвързвана с въоръжените сили на страната. Чили поддържа общо 13 бази в, се споделя в известието.
 Кои са най-честите места на заразяване с COVID-19? Кои са най-честите места на заразяване с COVID-19?
В очакване на обичайните събирания на фамилиите в края на годината, институтът " Пастьор " разгласява резултатите от изследване на обс...
Според в. „ Гардиън “ 26 от инфектираните са военнослужещи, а другите 10 - хора от обслужващия личен състав. Всички те са евакуирани в Чили и сложени в изолираност. Лекарите правят оценка здравословното им положение като положително.
Заразени са и трима души от екипажа на кораба, обслужвал базата, сочат данни от проби, получени след връщането им от Антарктида.
„ Евакуацията на личния състав бе осъществена с помощта на навременните превантивни дейности “, обявиха чилийските военни, представени в сп. „ Нюзуик “.
Антарктическата станция продължава работа с нова промяна чиновници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР