Антъни Иванов е с временно спрени права, тъй като според

...
Антъни Иванов е с временно спрени права, тъй като според
Коментари Харесай

Временно спряха правата на Антъни Иванов, нарушил кодекса на WADA

Антъни Иванов е с краткотрайно спрени права, защото съгласно Антидопинговия център на България три пъти е нарушил правилото за местоположение. Това е хипотетично нарушаване на кодекса на Световната антидопингова организация (WADA), научи " 24 часа ".

По негова молба през днешния ден ще бъде изслушан във въпросната комисия. Плувецът има право да се отбрани и да изясни тъкмо какво се е случило.
 Без руснаци и в плуването
Без руснаци и в плуването

Същото важи и за представителите на Беларус

Всеки състезател, който влиза в листата за инспекции на антидопинговия център или на интернационална федерация, е задължен на всеки три месеца да подава информация за местонахождението си по дни. Това става на особено приложение, наречено ADAMS. По него се движат проверяващите на Международната тестова организация, която пое всички инспекции преди няколко месеца.

При 3 нарушавания за подаване на информация за местоположение всеки състезател е заплашен от възбрана за присъединяване в надпревари за интервал сред 12 и 24 месеца.

В случай че Антидопинговият център не възвърне правата на Иванов, той има право на обжалване при ускорена процедура в Спортния трибунал в Лозана. Антъни реализира много съществени резултати в студентското състезание на Съединени американски щати от началото на годината. Иванов се състезава за университета " Вирджиния Тек ", в който следва от 2019 година.

Като национал на България Антъни Иванов плува в 7 финала на огромни шампионати в коронната си дисциплинираност 200 м бътерфлай.
 Йосиф Миладинов с 5 медала от шампионата на Швейцария
Йосиф Миладинов с 5 медала от шампионата на Швейцария

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР