Антъни Хопкинс споделя, че след повече от половин век в

...
Антъни Хопкинс споделя, че след повече от половин век в
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс разкри хитрините, които използва по време на снимки

Антъни Хопкинс споделя, че след повече от половин век в актьорската специалност, в този момент му е много " по-лесно ", съобщи Асошиейтед прес. " С напредването на възрастта имаш малко повече знания за живота. Когато си млад, си мислиш, че знаеш едно-две неща, само че не е по този начин. Когато стигнеш до моята възраст, знаеш няколко хитрини за живота ", сподели 86-годишният артист. Той е в ролята на действителния воин Никълъс Уинтън във кино лентата " Един живот " (One Life). 

" Хитрините ", които употребява по време на фотоси, са доста елементарни: " Просто научавате репликите, излизате и се пробвате да бъдете същински ". 

За да изиграе Уинтън - брокер, избавил повече от 600 деца по време на Втората международна война, във кино лентата, излизащ по кината на 15 март, Хопкинс учи метода, по който героят му върви и приказва, гледайки негови изявленията и участия в документални излъчвания. Синът на Уинтън утвърждава осъществяването му.

" Беше елементарно, тъй като не трябваше да играя остарял човек, аз съм си остарял ", споделя Хопкинс с усмивка. Въпреки това режисьорът на " Един живот " Джеймс Хос отбелязва " младия дух " на Антъни Хопкинс, като прибавя, че той доста " обича това, което прави " и продължава да изпитва пристрастеност към киното. " Той може да седи на една щайга за ябълки на края на снимачната площадка и да гледа по какъв начин хората инсталират осветлението..., тъй като изпитва наслада от света, в който се намира ", изяснява Хос. " Той просто желае да е там и да е част от процеса ", прибавя режисьорът. 

Филмът " Един живот " е в две елементи, като младият Уинтън е изигран от Джони Флин. Той е отпред на невероятния героизъм да провежда влакове за превозване на деца от Прага. 

Антъни Хопкинс е в ролята на по-възрастния Уинтън, който гледа обратно към живота си, само че към момента е преследван от облиците на децата, които не е могъл да избави - по-специално в последния трен, който не съумява да напусне Прага, отбелязва Асошиейтед прес.

Във кино лентата е пресъздаден и един покъртителен миг - появяването на Уинтън в английското телевизионно предаване " Такъв е животът ", където той е сюрпризиран от аудитория в студиото, формирана от потомци на избавените от него деца. 

Актьорът споделя, че ролята на Уинтън е един от върховите моменти в кариерата му, само че обликът на Ханибал Лектър в " Мълчанието на агнетата ", донесъл му първата премия " Оскар " през 1991 година, е направил " огромна смяна в посоката на живота ми ". " Това е обичаната ми роля, тъй като беше лесна за изиграване и не говореше добре за характера ми ", сподели той. Хопкинс признава, че не знае по какъв начин е станал артист. 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР