Антъни Джошуа заяви, че Тайсън Фюри няма как да откаже

...
Антъни Джошуа заяви, че Тайсън Фюри няма как да откаже
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Сигурен съм, че Фюри ще приеме офертата ни

Антъни Джошуа съобщи, че Тайсън Фюри няма по какъв начин да откаже шанса да стане безспорен международен първенец в тежка категория, като е убеден в триумфа над сънародника си в историческия конфликт.

Притежателят на три пояса Джошуа и първенецът на Световния боксов съвет (WBC) Фюри утвърдиха предложение за място на багра посред им през лятото, като промоутърът Еди Хърн ще разгласи в скоро време датата и мястото на мача.

Ей Джей остава убеден, че договорката ще бъде финализирана, което значи, че всички пояси в тежката категория ще бъдат заложени в борба за това кой е абсолютният крал в дивизията.

" Аз към този момент подписах контракта. Изпратихме на Тайсън добра оферта - такава, която съм сигурен, че няма по какъв начин да откаже. Той желае мача, няма подозрение, както и аз - повече от нас го желаят почитателите. Поставям кристалната си топка тук и споделям, че дуелът ще се организира тази година на 100% ", съобщи той за шоуто на Джонатан Рос, което се излъчва в събота от 21:35 часа локално време по ITV.
 Антъни Джошуа се върна при треньора си Роб Маккракън
Антъни Джошуа се върна при треньора си Роб Маккракън

Джоузеф Паркър в лагера на Фюри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР