Антъни Джошуа заяви, че е в напреднали преговори за мач

...
Антъни Джошуа заяви, че е в напреднали преговори за мач
Коментари Харесай

Джошуа обяви, че е близо до сделка за мач с Уайлдър

Антъни Джошуа съобщи, че е в напреднали договаряния за мач с Дионтей Уайлдър през декември. Двубоят ще е в Саудитска Арабия, като се водят договаряния в същата галавечер да се организира и мач за всички трофеи в тежка категория сред Тайсън Фюри и Александър Усик. Властите в Саудитска Арабия към този момент потвърдиха, че желаят и двата мача да са в и че се водят диалози с представители и на четиримата боксьори.

" През декември евентуално ще има огромен мач сред мен и Уайлдър. Отдавна трябваше да се случи. Има доста неща, които се случват сега, ще караме малко по малко. Но това трябваше да се случи от дълго време ", сподели Джошуа на спонсорско събитие.

 Саудитска Арабия договаря за мачове Фюри - Усик и Джошуа - Уайлдър в една вечер Саудитска Арабия договаря за мачове Фюри - Усик и Джошуа - Уайлдър в една вечер

Впоследствие пред английския вестник " Метро " той изясни, че от негова страна всичко по договорката е съвсем готово.

" Уайлдър е добър, почитам го, би трябвало да подвигна равнището си за него. Уважавам това, което той е направил за категорията. Трудно е да станеш първенец, а той е бил. Ще бъде тежък мач, само че аз имам вяра в себе си. По-добър съм, по-завършен боксьор съм. От позиция на договаряния, от моя страна всичко е 95% готово. Искаше ми се този мач да бъде изработен още преди години, не трябваше да чакаме огромна оферта, с цел да го създадем ", сподели Джошуа.

Той се завърна на кръга с по точки против Джърмейн Франклин и провокира Фюри. Впоследствие Джошуа сподели, че желае да направи нов мач, само че по-късно заяви, че ще се боксира чак през декември. Пред " Скай Спортс " обаче той не изключва въпреки всичко да направи дуел през лятото преди мача с Уайлдър през декември.

Джошуа и Уайлдър за мач няколко пъти, още когато и двамата бяха първенци, само че до дуел тогава по този начин и не се стигна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР