Антъни Джошуа ще нокаутира Кубрат Пулев в шестия рунд на

...
Антъни Джошуа ще нокаутира Кубрат Пулев в шестия рунд на
Коментари Харесай

Направиха симулация на битката Джошуа - Пулев, ето кой е победителят

Антъни Джошуа ще нокаутира Кубрат Пулев в шестия рунд на мача им за международната купа в тежка категория на професионалния бокс. Това ще се случи, в случай че борбата им в действителния живот повтори развиването на събитията от симулиран конфликт сред двамата във видеоиграта Fight Night.

Срещата бе разиграна авансово от редакторите на SunSport, като нокаутът в шестия рунд наподобява най-вероятният резултат. Букмейкърите споделят същото: коефициентът за загуба на Пулев е 8.00, а за проваляне на Ей Джей - едвам 1.083.

Мачът за Световната купа на Международната боксова федерация (IBF) трябваше да се организира на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, само че бе отсрочен за неопределен срок поради пандемията от ковид. Имаше вид и конфликтът сред българина и британеца да се организира на 25 юли, само че това към момента не е доказано.

Кубрат Пулев е наложителен кандидат за купата на IBF и публично бе подписан контракт за конфликта. В същото време Антъни Джошуа желае мач с Тайсън Фюри, с цел да може да сплоти всички трофеи в тежка категория.

30-годишният британец има 23 победи (21 с нокаут) и 1 загуба в 24 мача като експерт.

38-годишният Пулев, който е наложителен кандидат на IBF, е с 28 победи (14 с нокаут) и също 1 загуба в 29 срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР