Антъни Джошуа се радва, че феновете на бокса най-накрая могат

...
Антъни Джошуа се радва, че феновете на бокса най-накрая могат
Коментари Харесай

Джошуа: Всички видяха каква гад е Фюри

Антъни Джошуа се радва, че почитателите на бокса най-сетне могат да видят всички " луди неща ", които вървят с договарянията с Тайсън Фюри. Боят на Фюри против Олександър Усик за сливане на всички трофеи в тежка катгория на 29 април на Уембли се провали, поради прекомерните условия на Циганския Цар.

Екипът на Усик упорства, че е неуместно техният човек да одобри условието на британеца на разделянето 70:30 на парите - за четири колана дуел на непознат терен - и същото делене при реванш.

33-годишният Ей Джей и Фюри бяха на дни от обезпечаването на най-голямата борба в историята на английския бокс в края на пролетта на 2021 година, само че тя беше провалена, когато Дионтей Уайлдър завоюва правосъдния си иск за трета борба с Фюри.

И предишния декември - откакто Фюри довърши Уайлдър и победи Дилиън Уайт и Дерек Чисора - той предложи на Ей Джей да се сблъскат в къс период, откакто Ей Джей загуби втория си дуел и трите си колана от Усик. Но и там договарянията се провалиха и Фюри се изправи против Чисора.

Преди завръщането си на 1 април против Джърмейн Франклин, Джошуа се надява, че почитателите най-сетне схващат какъв призрачен сън е да се оправиш с неговия зложелател.

„ Ще бъда прям “, сподели той от базата си на Уимбълдън преди дуела.

„ Колкото и да ми харесва да се развличам с тази обстановка с клюките и яростта, бях там два пъти и хората не помнят това. Трябваше да се удрям с него, преди да се удрям първия път с Усик, и той се отдръпна заради правосъдното си дело, арбитража, с Уайлдър. Всичко това беше направено онлайн.

„ Вижте всичките нелепости, през които минават в този момент с тези неща с Усик. Това е просто полуда. Не оповестявам нещата, тъй че в действителност е добре, че хората стартират да виждат какво се случва в договарянията с Фюри. Хубаво е, че хората фактически могат да видят гадостите, които хората би трябвало да изтърпят, с цел да се бият с него. Аз и Усик направихме две сполучливи борби. А това просто е полуда “.

Джошуа се съмнява, че той и Фюри в миналото ще уредят резултата на кръга. Сега Усик би трябвало да се изправи против наложителния кандидат на WBA в лицето на Даниел Дюбоа, до момента в който Фюри евентуално ще остане отвън игра до лятото.

„ Ще бъде ли направена в миналото борбата сред мен и него? Не знам. Не мога да кажа, че просто ще седнал съм и очаквам този гадняр. Има и други страхотни борби, които мога да повеждам. Без Фюри в моя връх няма да се събудя на следващия ден и да скърбя за цялата си боксова кариера “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР