Антъни Джошуа се изправя срещу Кубрат Пулев на 12 декември

...
Антъни Джошуа се изправя срещу Кубрат Пулев на 12 декември
Коментари Харесай

Бившият треньор на Анди Руис даде съвет на Кобрата как да победи Джошуа

Антъни Джошуа се изправя против Кубрат Пулев на 12 декември в първия си дуел, откакто победи Анди Руис-младши в реванш преди съвсем една година. Единственото проваляне на Джошуа бе имено от Руис при дебюта на британеца в Америка през юни 2019 година, когато той беше нокаутиран в седмия рунд.

Руис-младши шокира света онази вечер в “Медисън Скуеър Гардън” и неговият треньор по това време Мани Роблес спомогна за това.
 Докато борбата на Джошуа против Пулев наближава, Роблес изясни кое може да помогне британецът да бъде надвит.

“Дясната ръка. Ако пласирате дясната ръка в подобаващия миг. Джеб в гърдите, джеб в тялото и завършите с дясната ръка. Ето къде усещам, че Джошуа е уязвим. Видяхте това в борбата против Поветкин. Повечето боксьори, които са съумели да наранят Джошуа – са го правили с дясната ръка.

Джошуа е страховит боксьор, страховит човек, само че и той е уязвим, и той е човек. Джошуа не е съвършен, позволява неточности. И ние се възползвахме от тези неточности през юни 2019 година. Пулев не е разходка в парк, той е умел боксьор. Той несъмнено е вид боксьор, който ще даде опция на Джошуа да заслужи парите си. Пулев не е толкоз бърз, колкото Анди, само че в случай че разучат Джошуа, проучат го и приготвят добър игрови проект, той може да бъде ефикасен, “ сподели Роблес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР