Антъни Джошуа победи Карлос Такам с технически нокаут в 10-ия

...
Антъни Джошуа победи Карлос Такам с технически нокаут в 10-ия
Коментари Харесай

Колеблив Джошуа защити световните си титли

Антъни Джошуа победи Карлос Такам с механически нокаут в 10-ия рунд. Успехът на британеца пристигна след много спорно съдийско решение, откакто камерунецът отнасяше удар след удар в главата, само че даже не бе разтърсен.

Африканецът се появи като много костелив орех и показва доста добра игра на кръга, като съумява да нанесе и доста съществени удари по главата на международния първенец.

Това бе 20-а победа за англичанина, като всичките те са след нокаут. Загубата за камерунеца пък е 4-а в неговата кариера.

 Срещата се игра на стадион "Принсипалити " в Кардиф пред 78 хиляди души, които направиха невероятна атмосфера. С триумфа си Джошуа съумя да си отбрани международните трофеи в Mеждународната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA).

Дори и срещата да не бе прекъсната от рефера в 10-ия рунд, тя щеше да бъде извоювана от британеца. Един от съдиите отсъди всички 10 рунда в негова изгода в картите си, а други двама - по 9 рунда за британеца и единствено по един за неговия съперник.

В този дуел също по този начин се видя, че Джошуа не е толкоз заплашителен, колкото го разказват, защото имаше много недостатъци в отбраната.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР