Антъни Джошуа обнадежди феновете, които искат да го видят в

...
Антъни Джошуа обнадежди феновете, които искат да го видят в
Коментари Харесай

Джошуа: Първо поясите, после ММА

Антъни Джошуа обнадежди почитателите, които желаят да го видят в клетката за ММА. Британецът обаче е решен първо да събере всичките шампионски пояси в тежката категория на професионалния бокс.

„ Искам да съм като Флойд Мейуедър, а не като Майк Тайсън – съобщи носителят на три от купите – WBA, IBF и IBO, който в събота излиза в съединителен мач с първенеца на WBO Джоузеф Паркър. – За него ми споделиха, че е бърз и носи на пердах, само че ще ревизира персонално. Подготвен съм за 12 рунда. Ако имате известна сума и желаете да я заложите, предвиждайте самоуверено нокаут в моя изгода. “

Паркър пък се задоволи със наложителния отговор, че излиза за победа, само че не посмя да обещае да смъкна Джошуа на пода.

„ Още не съм решил по какъв начин да го удрям, може и по точки, отново ще съм удовлетворен “, разгласи новозеландецът.

Мейуедър пък се опита да засенчи медийното събитие преди мача в Кардиф като разгласи, че към този момент се готви за дебюта си в UFC, най-престижната ММА верига.  Непобеденият боксьор приключи кариерата си с триумф против ирландския войник Конър Макгрегър на кръга в Лас Вегас, само че от известно време вървят клюки, че ще му даде реванш в клетката.

„ Вече упражнявам, към този момент най-вече за издръжливост – разгласи Богаташчето. – Мислих доста и към момента не съм взел изрично решение. Но знам, че към този момент съм най-голямото име в ММА. А втората най-голяма звезда е Макгрегър. Бях бърз с боксови ръкавици, представете си по какъв начин ще блъскам без тях. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР