Антъни Джошуа обеща да даде на боксовите фенове шоуто, което

...
Антъни Джошуа обеща да даде на боксовите фенове шоуто, което
Коментари Харесай

Джошуа: Ще дам на феновете шоуто, което искат!

Антъни Джошуа даде обещание да даде на боксовите почитатели шоуто, което се чака от него в съботния конфликт против Карлос Такам.

Джошуа зарадва авансово последователите си, откакто направи открита подготовка пред 1400 души в зала "Сейнт Дейвид " в Кардиф в сряда вечер.

Такам размени в последния миг Кубрат Пулев, а Джошуа е наясно, че 78 хиляди зрилите на "Принсипалити Стейдиъм " ще чакат огромно шоу.

Джошуа разгласи: Със сигурност ще се удрям с Пулев в бъдеще!

"Те знаят какво желаят и ние би трябвало да го предоставим, аз би трябвало да го дава ", съобщи Джошуа. "Те желаят добър пердах, желаят нокаут, желаят кръв и почитание посред ни по-късно. "

"Това е друг жанр и друг мач ", показа международният първенец за разликата сред Такам и Пулев. "Когато първият звънец на кръга удари, ще бъдем единствено той и аз. Мисля, че всеки знае, че това ще бъде война. И двамата носим сърцата си на ръкавиците. "

"От мен зависи да покажа какво мога и дано го направя в събота, с цел да гледаме с неспокойствие към обещаваща 2018. "

Специалисти: Такам е по-труден за Джошуа от Пулев

Джошуа няма самообладание и да се бие на закрит покрив пред рекордна аудитория за мач в зала: "Никога не съм бил нервозен за мач, само че този стадион ще бъде друг. Има закрит покрив и силата, и атмосферата ще бъдат като нищо друго до момента. "

"Ако събота е най-малко малко като това, ще бъде необикновено. Отдавам заслуженото на Карлос Такам, той е същински спортист, който се поддържа във форма през цялата година. Поддържа се в кондиция, както и аз. Но в събота, приказките ще са в предишното. "

Кубрат: Не съм глезльо, Джошуа ще си го получи рано или късно!

Джошуа: Такам е доста по-опасен от Кубрат

Джошуа сложи под подозрения травмата на Кобрата

Треньор на Пулев: Такава контузия идва при форсиране на подготовката

Кобрата: Решението не беше елементарно, не всичко е пари
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР