Антъни Джошуа нокаутира само след два рунда Франсис Нгану. Британецът

...
Антъни Джошуа нокаутира само след два рунда Франсис Нгану. Британецът
Коментари Харесай

Джошуа след побоя над Нгану: Ако Фюри или Усик ме искат, могат да почукат на вратата ми

Антъни Джошуа нокаутира единствено след два рунда Франсис Нгану. Британецът съобщи, че е окуражавал противника да не се отхвърля и да продължи борбата.

" Когато гледах борбата сред Франсис и Тайсън Фюри, разбрах, че той може да се бие. И желаех част от това. Той е ентусиазъм. Той е страховит първенец и неговият резултат не анулира нищо от неговите благоприятни условия. Казах му, че не би трябвало да напуща кръга. Той може да се оправи добре. Франсис се би с двама от най-хубавите. Загубата не е положително нещо за нито един играч ", сподели Джошуа.
 Джошуа унищожи Нгану за два рунда
Джошуа унищожи Нгану за два рунда

Двукратният международен първенец с безапелационна победа

" Не знам дали влизам в пика си, мъчно е в тежката категория. Ако бях изгубил, всички щяха да кажат, че съм завършил. Животът ти се трансформира, когато загубиш, само че когато победиш, просто продължаваш напред. Моят екип оформя бъдещето ми, аз съм тук просто с цел да се удрям. Ще се върна в личната си клетка, ще се затворя и ще се върна, когато е време да се удрям ", добави Джошуа.

Британецът също приказва и за бъдещото си показване до края на 2024 година: " Ако Фюри или Усик ме желаят, те могат да почукат на вратата ми и ще дам най-хубавото от себе си ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР