Антъни Джошуа нокаутира Франсис Нгану още преди да е изтекъл

...
Антъни Джошуа нокаутира Франсис Нгану още преди да е изтекъл
Коментари Харесай

Джошуа приключи Нгану за по-малко от два рунда

Антъни Джошуа нокаутира Франсис Нгану още преди да е изминал втория рунд в мача им по бокс в тежка категория в Рияд. Британецът не остави подозрения, че господства над камерунеца с френски паспорт, който е някогашен международен първенец в UFC, а в профи бокса има доста дребен опит.
 Снимка АП/БТА
Дългите прави удари на Ей Джей се оказаха непостижими за Нгану. Британецът смъкна съперника си с десен прав - след подготвящ ляв, в първия рунд. Франсис стана и продължи. 

Във втория Джошуа повтори упражнението с нов смъртоносен десен. Нгану още веднъж стана, само че незабавно му се стовари нов пестник и този път съдията на кръга напряко постави завършек на борбата. Французинът получи здравна помощ на кръга.

Малко по-късно двамата боксьори се поздравиха.

Двубоят бе проследен онлайн от Тайсън Фюри, който в края на октомври м.г. се изтеза много повече с Франсис Нгану, побеждавайки го по точки с 2:1 гласа. На Циганския крал следва супермач в тежка категория с Олександър Усик през месец май - още веднъж в Саудитска Арабия.
 Снимка АП/БТА
Победителят в този конфликт ще е безспорен международен първенец и Антъни Джошуа се надява да се бие с него. Но поради това, че може би ще има и реванш сред Фюри и Усик, е доста евентуално Ей Джей да се изправи най-малко против още един противник.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР