Антъни Джошуа консумира два пъти повече калории на ден от

...
Антъни Джошуа консумира два пъти повече калории на ден от
Коментари Харесай

Какви диета пази Антъни Джошуа

Антъни Джошуа употребява два пъти повече калории дневно от елементарните мъже и съставянето на диетата му е същинско предизвикателство за неговия тим.

Огромния му банкет е част от подготовката му за конфликта с първенеца Джозеф Паркър, плануван за 31-ви март.

Диеотологът на Джошуа, Марк Елисън разкри по какъв начин се подхранва близо двуметровият първенец.

Пресни плодове, които или яде или прави на смути с овесени ядки за повече въглехидрати. Кисело и прясно мляко. После следват 4 до 5 яйца (предпочита ги поширани) с пушена сьомга и хлебче. Накрая идват и зеленчците като спанак, чушки и лук.

Изграждането на диетата му е същинско предизвикателство основно поради размерите му. Той има изключителна физиология - може да тренира като войник в междинна категория. Той тича и се движи като никой различен в неговата категория. Натоварването, на което подлага своето тяло е просто феноменално.

СУТРЕШНА ЗАКУСКА

Ако няма задоволително сила, му се дава кофеин, с цел да бъде подготвен за сериозните спаринги, които предстоят. В този камп не се е налагало да стигат до кофеин. Той разполага и с електролитна напитка. След всяка сесия пие и шейк за възобновяване, с протеини и въглехидрати. Следват сандвич, салата или паста за в допълнение калории.

ОБЯД

Едно всекидневно меню включва няколко пилешки гърди, гарнирани със сладки картофи и доста зеленчуци. За десерт - кисело мляко и мед, като от време на време могат да бъдат включени и целувки, защото са леки, а дават спомагателна сила.

Повечето от калориите, които Джошуа приема са в течна форма. Обикновено се нуждае от 2 500 до 3 000 калории, само че от тренировки може да изгори към 2 000 калории. В дните, в които почива, отново приема по 3 000 калории.

ВЕЧЕРЯ

Тъй като не би трябвало да тренира още веднъж, към този момент му дават алено месо - хубаво филе, само че в двойна доза. Голяма порция пържола с паста, пълнозърнест ориз или киноа. Отново с доста зеленчуци.

В взаимозависимост от деня, може да има и десерт - плодов мус или кисело мляко.

ЗАКУСКА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ

Шейк. Готвачът му оставя дребни подаръчета - домшани протеинови барчета с плодове и ядки. За по-добър сън му се дава и шейк с " мудни " протеини.

От психическа гледна точна " чийт " менютата могат да бъдат извънредно значими. Joshua и тимът му ги назовават " планувани награди ". Ако човек се пречупи и изневери на диетата си, има риск да се откаже изцяло от нея. Ако обаче е планувано, няма място за разочарования. При Josh обаче това не е проблем. Между борбите той протяга ръка към обичания си ябълков къс, само че е извънредно прецизен, стане ли въпрос за подготовка преди среща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР