Антъни Джошуа иска реваншът с Анди Руис-младши да се състои

...
Антъни Джошуа иска реваншът с Анди Руис-младши да се състои
Коментари Харесай

Еди Хърн: Антъни Джошуа иска да се върне в САЩ, за да поправи грешките си

Антъни Джошуа желае реваншът с Анди Руис-младши да се състои на мястото, на което някогашния първенец загуби купите си – „ Медисън Скуеър Гардън “. Това съобщи мениджърът на Джошуа Еди Хърн.

„ AJ ми сподели, че ще бъде необикновено да се върне в „ Медисън Скуеър Гардън “ и да поправи грешките си от първата борба “, показа в изявление за BoxingScene.com Хърн.

Един от най-влиятелните мениджъри в света на професионалния бокс желае Джошуа да се върне вкъщи и там да опита да си върне поясите. „ Разбирам неговото предпочитание, само че не мисля, че ще бъде неточност, в случай че борбата е във Англия “ – продължи мениджърът.

Riding the wave pic.twitter.com/lUD0Si9gv3
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) June 8, 2019
На острова Антъни Джошуа ще има зад себе си поддръжката на цялостен стадион почитатели, само че неговото предпочитание е втори мач в Съединени американски щати, тъй като там е объркал нещата и желае тъкмо там да поправи грешките.

„ Джошуа има последната дума за местоположението на втората борба “ , приключи Хърн, което значи, че най-вероятно и реваншът ще бъде на американска земя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР