Антъни Джошуа и Карлос Такам се изправиха лице в лице

...
Антъни Джошуа и Карлос Такам се изправиха лице в лице
Коментари Харесай

Джошуа и Такам лице в лице преди битката в Кардиф

Антъни Джошуа и Карлос Такам се изправиха лице в лице на формалната конференция преди мача за международните трофеи в тежка категория в среднощ на събота против неделя (28-29 октомври) в Кардиф.
“Според мен в този момент вълнението на почитателите е по-голямо спрямо предходния противник Кубрат Пулев.

Братовчед ми Бенга има съвсем същия жанр като този на Такам, тъй че имам визия какво да чакам и постоянно спарингите ни са вълнуващи. Хубаво е още веднъж да съм в Кардиф, чест е да изляза с тези пояси и да ги пазя. Нямам самообладание да стартира работа.

FACE OFF | World Heavyweight Champ @anthonyfjoshua vs mandatory challenger Carlos Takam this Saturday night! #JoshuaTakam pic.twitter.com/IW3LBjkt5r
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) October 26, 2017
Големите спечелили ще са почитателите, тъй като в тази дивизия има доста гладни бойци и постоянно е забавно. Такам желае да се потвърди на кръга тъкмо както и аз. Аз самият също още съм гладен за триумфи и не приписвам толкоз значение на обстоятелството, че съм първенец, тъй като не поясите са определящи, а държанието и манталитета”, сподели Джошуа на формалната конференция.

“Този мач ще промени кариерата ми, това е най-важният мач в живота ми. Излизам за победа, само че при всички случаи ще си остана същия човек”, сподели пък кандидатът Такам.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР