Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) се надява, че Джоузеф Паркър

...
Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) се надява, че Джоузеф Паркър
Коментари Харесай

Джошуа не иска да нокаутира бързо Паркър

Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) се надява, че Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) ще одобри тренировките си съществено, тъй че борбата за сливане на купите в тежка категория да не завърши още в ранните рундове.

През януари, след месеци на договаряния сред представителите на двата лагера, горещо предстоящата среща сред двамата първенец бе доказана за 31-ви март на стадион "Принсипалити " в Кардиф, Уелс.

Там Джошуа ще заложи купите си на IBF, IBO и WBA, до момента в който Паркър ще рискува купата си на WBC.

Последните три дуела на Паркър са приключили посредством съдийско решение и Джошуа се надява, че съперникът му ще бъде подготвен да направи същото и в Кардиф, тъй че почитателите да не останат разочаровани от бърза развръзка.

"Надявам се той да тренира добре. Надявам се, че е във форма, тъй като знаете какво е вярно, хората желаят 10-12 рунда. Никой не желае срещата да завърши за 1-2 кръга. Надявам се, че той ще бъде квалифициран за добра борба, тъй като аз съм ", съобщи Джошуа.

В последния си дуел, който се организира през октомври в Карфид, Джошуа спря посредством механически нокаут в 10-тия рунд наложителния кандидат Карлос Такам. Паркър пък за последно бе забелязан в деяние през септември, когато пътува до Манчестър, с цел да завоюва извънредно спортна победа посредством съдийско решение над наложителния кандидат Хюи Фюри, който е братовчед на някогашния първенец в тежка категория Тайсън Фюри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР