Ant Group, глобален доставчик на технологии и част от Алибаба“,

...
Ant Group, глобален доставчик на технологии и част от Алибаба“,
Коментари Харесай

Ant Group ще изкупи обратно част от акциите си след като бе глобен със 7,12 млрд. юана

Ant Group, световен снабдител на технологии и част от „ Алибаба “, предложи да изкупи назад до 7,6 % от личните си акции, откакто беше санкциониран със 7,12 милиарда юана (993,54 милиона долара) от регулатора.

Според специалисти този ход цели да се обезпечи рационална оценка, която е удобна за естественото финансиране на компанията в бъдеще. Обратно изкупените акции ще бъдат трансферирани към проекти за стимулиране на чиновниците на Ant Group и за привличане на повече гении. Предложението също по този начин ще даде алтернатива за ликвидност на вложителите, се споделя в изказване на компанията.

Оперативният модел на Ant Group е обяснен като софтуерно новаторска компания за финансови услуги и е оценен надлежно, само че бизнес форматът ѝ не бе явен, когато  кандидатства за в началото обществено предложение през 2020 година и това докара до необятно публикувано мнение, че е надценена.

Китайският регулатор разгласи в петък, че коригирането на главните проблеми в огромните интернет компании е приключено и фокусът върху техните финансови артикули и услуги ще бъде трансфериран към естествен контрол.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР