Ансу Фати имаше дни, в които мнозина го определяха за

...
Ансу Фати имаше дни, в които мнозина го определяха за
Коментари Харесай

Ливърпул следи ситуацията около Ансу Фати

Ансу Фати имаше дни, в които мнозина го определяха за " новия Меси " и то с много съществени учредения, за разлика от 99,9% от останалите с сходни прякори.

Контузии обаче едвам не го заличиха от футбола в миналите 2 години. Сега той търси формата си с екипа на Брайтън, въпреки и чартърен, а по всичко проличава е подготвен, с цел да разгърне капацитета си. Според Football Transfers, това вълнува най-много хората в лагера на Юрген Клоп.
 Легенда на Ливърпул дефинира наказването на Евертън като
Легенда на Ливърпул дефинира наказването на Евертън като " прекалено "

Джейми Карагър показа своето мнение

21-годишният нападател играе в зоната на лявото крило, където сега е Луис Диаз, само че наближаващото време за разлъка с Мохамед Салах сигурно ще провокира вътрешни ротации и няма да е изненада, в случай че измести колумбиеца отдясно.

Кадровият проблем обаче си остава и това прави наложително привличането на нов човек в офанзивата и няма да е изненада, в случай че това стане Фати.

Клоп има още Коди Гакпо, като човек с сходни функционалности, а и Дарвин Нунеш нерядко се мести по крилата, с цел да търси пространства. И въпреки всичко за отбор с упоритостите на Ливърпул наподобява повече от несъмнено, че няма по какъв начин аварийна пейка да остане полупразна.

Ансу Фати е оценен сега на към €35 млн., само че Барселона едва ли ще се съгласи да го продаде за по-малко от €50 млн. Разбира се, в случай че продължи да се развива със същите темпове в лагера на " чайките ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР