Анси и Марти от първия сезон на Един за друг

...
Анси и Марти от първия сезон на Един за друг
Коментари Харесай

Любовта им е все така силна и красива: Анси и Марти от "Един за друг" с романтично бягство

Анси и Марти от първия сезон на " Един за различен " са все по този начин влюбени и щастливи, а общите им фотоси не изчезват внезапно от профилите им, както се случва с някои други участници от втория сезон на предаването. Нещо повече - Анси и Марти си имат общ Instagram, в който постоянно споделят пътушествията си и провеждат разнообразни игри.

Наскоро двамата качиха свежа фотография, която наподобява като че ли е правена на някое доста екзотично и далечно място, само че в действителност е направена... в родния Пловдив.

Виж още: След Бенифър: Още няколко холивудски двойки, които ни се желае да забележим още веднъж дружно

Анси и Марти са в супер форма за плажа, а почитателите им пишат, че единствено си мечтаят да имат и те beach body. " От наше занимание фитнесът и здравословно хранене се трансформира в освен това ", са казвали двамата, само че и даже почнали да изготвят подготвителни стратегии.

Не единствено фотото, само че и посланието притегля вниманието: " За любовта няма значение какъв брой дни, седмици, месеци или години сте дружно. Важно е какъв брой се обичате всеки ден ", а двамата явно освен пишат, само че и имат вяра в тези думи, тъй като връзката им е все по този начин мощна.

Наскоро се появиха клюки, че две от по-младите двойки от втори сезон на " Един за различен " са се разделили, само че на този стадий не е доказано публично. За другите фамилии не може да твърдим нищо, само че шоуто сигурно се е отразило мощно на връзката на Анселита и Мартин, тъй като двамата са станали даже по-близки.

Виж още: Какво се случва със Соня след Hell's Kitchen: С какво се занимава през днешния ден и за какво е в Южна Гърция 

Изображение: https://www.instagram.com/anssi_and_marti_official/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР