Ансамбълът по художествена гимнастика за девойки остана в непълен състав

...
Ансамбълът по художествена гимнастика за девойки остана в непълен състав
Коментари Харесай

Освободиха грация от ансамбъла за девойки

Ансамбълът по художествена гимнастика за девойки остана в повърхностен състав две седмици преди европейското състезание, осведомиха от БФХГ. От тима е освободена състезателката Жанина Георгиева по гледище на родителите си, защото не е чувствала добре. От тима резервират положителните си усеща към момичето и й пожелават триумф. Ето какво написаха от БФХГ във Facebook:
" БФ по художествена гимнастика уведомява, че с решение на треньорското управление на народен тим девойки отбор от състава е освободена състезателката на КХГ Олимпия 74, Жанина Георгиева.

След получените известия от нейната майка, че тя не се усеща добре в подготвителния развой, треньорското управление е насила да вземе решение състезателката да бъде освободена от националния тим в най-неподходящия миг, а точно две седмици преди първото международно състезание за девойки.

Въпреки настояването на майката на състезателката тя да бъде освободена след Екологичен потенциал, поради позволените от нея неточности, управлението на тима взема решение тя да продължи подготовка, вярвайки в нейния капацитет. Треньорите твърдят, че в никакъв случай не сме имали предумишлено отношение към Жанина Георгиева, обичат я и постоянно са желали най-хубавото за нея, както и за целия тим.

Треньорското управление счита, че импортираното от майката на Жанина безпричинно напрежение оказва въздействие на подготовката на тима. Тъй като следва най-важното за годината съревнование – международното състезание за девойки, е значимо да се обезпечи най-хубавата атмосфера и успокоение за подготовка на тима. Физическото и психическо натоварване на тима е огромно и по тази причина е по.добре за Жанина да бъде освободена с оглед най-хубавото за положението на гимнастичката.

За огромния спорт и народен тим се изискват комплекс от качества, които всеки състезател би трябвало да има. А в дисциплината анасамбъл отговорността е още по-голяма и не е по силите на всеки играч.

Треньорското управление и управлението на БФХГ остават с прелестно отношение към Жанина Георгиева и и пожелават сполучливо бъдеще ", пишат от БФХГ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР