Ансамбълът ни се класира за финалите и на двата уреда,

...
Ансамбълът ни се класира за финалите и на двата уреда,
Коментари Харесай

Гимнастичките ни със злато в Израел

Ансамбълът ни се класира за финалите и на двата уреда, като разпределението на медалите ще стане ясно в неделя.

Националният отбор на България по художествена гимнастика завоюва златото в отборното класиране при дамите на Европейското състезание, което се организира в Израел.

Боряна Калейн, Стилияна Николова и ансамбълът извоюваха оценката, с помощта на отборния дух и отличното си показване, предава Българска национална телевизия.

Българският състав победи с общ общ брой от 333.150 точки. Според регламента се взимат под внимание оценките от квалификациите в самостоятелното и двете осъществявания на ансамбъла за многобоя.

На второ място, надалеч зад нашия тим, остана Италия с 325.600 точки. На третата позиция е Израел с 324.300 точки.

В многобоя ансамбълът ни остана без орден. Тимът ни в състав Женина Трашлиева, Вая Драганова, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева и Камелия Петрова приключи на 4-о място със общ брой от 64.150 точки.

Момичетата на треньора Весела Димитрова изиграха чисто съчетанието си с пет обръча, за което получиха 34.650 точки. При второто си излизане на килима за смесеното комбиниране (три ленти и две топки) грациите ни позволиха груба неточност, с потребление на авариен апарат, за което бяха оценени с 29.500 точки.

Златото в многобоя изненадващо завоюва отборът на Израел, който съумя да изпревари Италия и Азербайджан.

Европейското състезание продължава на следващия ден, 19 юни, от 10.00 часа по Българска национална телевизия 3 с финалите в самостоятелната конкуренция. Боряна Калейн и Стилияна Николова ще вземат присъединяване и на четирите уреда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР