Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи изключително успешна подиум тренировка

...
Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи изключително успешна подиум тренировка
Коментари Харесай

Ансамбълът на България направи силна подиум тренировка преди Световното по художествена гимнастика в София

Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи извънредно сполучлива подиум подготовка преди международното състезание в София, което започва на следващия ден.

Момичетата на Весела Димитрова демонстрираха доста постоянна игра, изключителна и комплицирана гимнастика. Грациите ни изиграха без неточност съчетанието си с пет обръча и позволиха леки грешки на смесената комбинация с топки и ленти.

От треньорския щаб са удовлетворени от видяното, като споделиха, че гимнастичките ни са доста спокойни и чакат с неспокойствие първото си международно състезание. Ансамбълът ни е в нов състав, те са наследнички на олимпийските ни шампионки от Игрите в Токио 2020.

Момичетата се оправиха сносно с тренировката. За тях бе доста значимо да опитат килима, тъй като множеството от тях ще са дебютантки на огромно съревнование. Това комбиниране го направихме по отношение на девойките, тъй като предишното бе по отношение на предходния състав. Те играят с доста наслаждение и се надявам да съумеят го покажат по най-хубавия метод на надпреварата. Ще се борим още тази година да вземем квота за Олимпийските игри в Париж през 2024 година. Въпреки късото време, мисля, че девойките са добре готови “, съобщи пред камерата на Българска национална телевизия асистент треньорът Михаела Маевска.

По-малко от 24 часа остава до началото на 39-ото международно състезание по художествена гимнастика. Стартът е на следващия ден от 12 часа по Българска национална телевизия 3 с квалификациите на обръч и топка самостоятелно, където присъединяване ще вземат Боряна Калейн и Стилияна Николова.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР