Ансамбълът на Левски Триадица спечели първия етап от квалификациите при

...
Ансамбълът на Левски Триадица спечели първия етап от квалификациите при
Коментари Харесай

Ансамбълът на Левски Триадица спечели първия етап от квалификациите при жените на Държавното първенство по художествена гимнастика

Ансамбълът на Левски Триадица завоюва първия стадий от квалификациите при дамите на Държавното състезание по художествена гимнастика, категория " Елит ", което се организира в зала " София ". По правилник напред в конкуренцията не престават първите осем тима. Те получават право за присъединяване на Държавния шампионат за ансамбли през септември.

Тимът на Левски-Триадица в състав Виктория Манчева, Александра Александрова, Алис Шакирова, Изабела Асенова, Кристина Димчева събра 57.350 точки и зае първо място в класирането.

Втори се подреди Тракия (Пловдив) с 53.900 точки, а третото място зае Илиана втори тим с 51.425 точки.

В подреждането следват Академик с 49.400, Илиана първи състав с 49.000, Левски с 48.850 точки, Грация с 37.908 и Черноморец с 28.750 точки.

Надпреварата беше открита в наличието на президента на БФХГ Илиана Раева, на генералния секретар на централата Росина Атанасова и на трикратна международна шампионка и основен арбитър на надпреварата Мария Гигова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР