Ансамбълът на България спечели сребърните медали на финала на три

...
Ансамбълът на България спечели сребърните медали на финала на три
Коментари Харесай

Капитанът на ансамбъла: Еуфорията беше голяма

Ансамбълът на България завоюва сребърните медали на финала на три обръча и два чифта бухалки и остана на шесто място на пет топки на Световната купа по художествена гимнастика в София. Възпитаничките на Весела Димитрова в състав Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Лаура Траатс през вчерашния ден завоюваха златото в многобоя, само че в неделя позволиха неточности на топки и имаха грешки на обръчи и бухалки.

" Беше голямо наслаждение за нас да играем пред родна аудитория за следващ път. Естествено беше много по-напрегнато, еуфорията беше огромна, само че се радваме, че успяхме да си изиграем второто комбиниране, тъй че да се хареса на публиката. Състезание е, на всеки се случва да сгреши. Това е едвам второто ни съревнование за сезона ", сподели капитанът Симона Дянкова.
Ерика Зафирова смени в тима контузената Елена Бинева.
" Беше ми ужасно прелестно да играя пред тези хора, те са прелестни, ужасно им благодаря за поддръжката ", съобщи Зафирова.
Ансамбълът ще пропусне идната Световна купа в Ташкент (Узбекистан) идващия уикенд, само че ще взе участие в Баку (Азербайджан) от 26 до 28 април. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР