Анонсираните промени в ЦСКА са факт. Първата и най-сериозната от

...
Анонсираните промени в ЦСКА са факт. Първата и най-сериозната от
Коментари Харесай

След резила с Черно море: ЦСКА има нов треньор

Анонсираните промени в ЦСКА са факт. Първата и най-сериозната от тях е назначението на Люпко Петрович за старши треньор вместо Добромир Митов. Новината бе оповестена от " алените " на формалния им уебсайт. Въпреки че на процедура тимът бе воден от триото Петрович-Митов-Димитър Пенев, от клуба показват, че сърбинът до момента е имал единствено ролята на съветник. От през днешния ден обаче той ще води мачовете, тренировките и всичко, обвързвано с подготовката на отбора.
Същевременно излиза наяве, че Добри Митов ще остане в щаба като асистент, дружно с досегашните си сътрудници Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.
" Проведохме сериозен диалог с играчите. Най-важното в този миг е тимът да заиграе като колектив. Футболистите би трябвало да осъзнаят, че от сходна обстановка се излиза, в случай че са задружни и си оказват помощ на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе ".
" Играчите да не мислят за себе си, а да защитят достойнството на клуба и да се отблагодарят на публиката за поддръжката. Труден миг за всички, който ще се преодолее единствено с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще би трябвало дисциплинираност във всички аспекти и най-много - огромно сърце за идните сложни борби ", бяха първите думи на Петрович като старши треньор.
Източник: Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР