Анонсираната от президента дигитализация на процесите във футбола ни вече

...
Анонсираната от президента дигитализация на процесите във футбола ни вече
Коментари Харесай

БФС се похвали със спазено от Борислав Михайлов обещание

Анонсираната от президента цифровизация на процесите във футбола ни към този момент е реалност.
е приключил изработването на системата за електронно картотекиране в аматьорския футбол, която ще усъвършенства и улесни клубовете при вписване на състезателите и треньорите и ще ги облекчи финансово.
Допълнението на системата ще обгръща всички равнища от аматьорския футбол, включително четвърта и пета дивизия при мъжете, както и зоналните и регионалните шампионати в детско-юношеския футбол. В идващите седмици предстоят обучителни семинари с присъединяване на всички представители на регионалните и зонални препоръки на БФС, след което експертни групи ще проведат подробен инструктаж за клубовете по райони.
Със стартирането на плана отпада таксата за картотекиране на футболисти и треньори в аматьорския футбол напълно, като по този метод се осъществя заричане на президента Михайлов за цялостна цифровизация и за финансово облекчение на дребните клубове от футболната ни екосистема.
Съвсем неотдавна БФС приключи и цялостната интеграция на вътрешната си система за ръководство на процесите и документо-оборота на професионалния футбол с FIFA-ID, FIFA Connect и FIFA Clearing House. Това улеснява клубовете в обмена на данни и поддържането на настояща и цялостна информация в интернационалната трансферна система.
Междувременно стана ясно, че ще изиграе две доста влиятелни контролни срещи - !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР