Анонсът за това, че Netflix ще правят серии по поредицата

...
Анонсът за това, че Netflix ще правят серии по поредицата
Коментари Харесай

Сериите по The Witcher излизат през 2020

Анонсът за това, че Netflix ще вършат серии по поредицата The Witcher въодушеви всички почитатели на игровите серии. Малко обаче знаем от този момент. Тази седмица въпреки всичко има някакво оживление. Причина за това беше появяването на Лорън Хисрик, продуцент на шоуто, в обществената мрежа Twitter.

Разбира се, че въпросите на всички чакащи са доста, само че Хисрик не отговори на всички. Като да вземем за пример този за актьорите, които ще вземат присъединяване. Но има въпреки всичко неща, които въпреки всичко разкри – по кое време може да чакаме огромното събитие. На въпроса по кое време да чакаме The Witcher, тя дава отговор: 2018, допълвайки многозначително: „Кой знае?!“. Освен това, планът ще завърши в едвам осем епизода. Хисрик добавя, че това ще подсигурява формат, в който ще участва задоволително екшън и богата история, която няма да се разводни – както множеството сериали през днешния ден.

Хирсик споделя, че пилотният епизод към този момент е подготвен. Другите са в развой на разработка, назначават се сценаристи. Що се отнася до мястото на фотосите, Хирсик разкрива, че сериите се снимат в Източна Европа, без да прецизира тъкмо къде, само че би било разумно да предположим, че това е Полша.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР