Анонсът на Samsung Galaxy S9 е обявен за февруари 2018

...
Анонсът на Samsung Galaxy S9 е обявен за февруари 2018
Коментари Харесай

Производителят на Bluboo S9 заяви, че този смартфон е по-добър от флагмана Samsung Galaxy S9

Анонсът на Samsung Galaxy S9 е разгласен за февруари 2018 година по време на MWC 2018 и се чака да предложи страховит хардуер и редица нови потребни благоприятни условия.
А през днешния ден бе обявена първата информация за смарт телефона Bluboo S9 , като неговият производител го съпостави със Samsung Galaxy S9 и акцентира, че неговият смарт телефон е по-добър от бъдещия флагман на Samsung, ще коства от 3 до 5 пъти по-малко, само че ще предлага същите благоприятни условия и ще има същия дизайн.



Bluboo S9 е оборудван с безрамков OLED екран с резолюция 2960х1440 пиксела (Quad HD+) и съответствие на страните 18,5:9. Телефонът се базира на 10-ядрения процесор MediTek Helio X30 и разполага с 6 или 8 GB оперативна памет и 64 или 128 GB флаш-диск. Освен това, Bluboo сподели, че телефонът ще разпознава човешките лица.

Смартфонът има двойна съществена камера на Sony с резолюция 16 мегапиксела и предна камера с резолюция 12 мегапиксела. Използва се операционната система Android 8.0 Oreo. Производителят не заяви по кое време тъкмо ще бъде показан Bluboo S9, само че се чака това да стане през януари-февруари.

Ако Bluboo S9 коства 3-5 пъти по-малко и има 8/128 GB памети и двойна съществена камера, може да се окаже по-предпочитан от флагмана на Samsung. Бъдещият анонс ще разкрие всички детайлности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР