Анонсът на LG G7 се състоя по времето на голямото

...
Анонсът на LG G7 се състоя по времето на голямото
Коментари Харесай

Продажбите на LG G7 бяха отложени с един месец

Анонсът на LG G7 се състоя по времето на огромното ревю MWC 2018 в Барселона. Тогава бе обявено, че продажбите на новия смарт телефон ще стартират след няколко месеца.
Малко по-късно излезе информация, че продажбите на LG G7 ще стартират през месец април тази година. Днес CNET заяви, че мобилното устройство ще се появи в магазините през месец май. Редица анализатори са на мнение, че това е прекомерно огромен интервал от време след формалната презентация на телефона. LG G7 се очакваше да бъде „убиецът“ на Galaxy S9, само че в този момент това става прекомерно нестабилно.



Към сегашен ден знаем, че новият флагман на LG е оборудван с 6-инчов OLED екран с резолюция 3120х1440 пиксела и съответствие на страните 19,5:9. Използва се топ-процесора Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност до 2,8 GHz и графичен ускорител Adreno 630. Налични са 4 или 6 GB оперативна памет, 64 или 128 GB флаш-диск, двойна съществена камера с резолюция 16 мегапиксела, USB Type-C порт и акумулаторна батерия с потенциал 3000 mAh с поддръжката на бързото зареждане Quick Charge 3.0.



Според тази информация, презентацията на новия LG G7 ще се състои на особено мероприятие през месец май. Веднага по-късно ще започват продажбите на мобилното устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР