Анонимните се изправят срещу Илон Мъск, заради влиянието му върху

...
Анонимните се изправят срещу Илон Мъск, заради влиянието му върху
Коментари Харесай

„Анонимните” хакери обявиха война на Илон Мъск


„ Анонимните ” се изправят против Илон Мъск, поради въздействието му върху криптовалутите
(снимка: CC0 Public Domain)

Хакери от групата „ Анонимните ” (Anonymous) разгласиха видео, в което афишират война на Илон Мъск, шефа на Tesla и SpaceX, поради туитовете, с които манипулира биткойн и други криптовалути.

Милиони частни вложители разпореждат очаквания за облага от криптовалута, с цел да подобрят живота си. Разбира се, те сами поемат риска, когато влагат парите си, тъй като са наясно с неустойчивостта на обменните курсове, споделят „ анонимните ”.

„ Но вашите туитове тази седмица показват цялостно занемаряване на ползите на елементарния работещ човек. Може да се смятате за най-умния човек, само че в този момент сте срещнали заслужен съперник. Ние сме анонимните. Ние сме легион. Ние идваме ”, заканват се те на Илон Мъск.
още по тематиката
На собствен ред, шефът на Tesla и SpaceX отговори с къс: „ Не убивайте това, което ненавиждате. Спасете това, което обичате ”.

Илон Мъск от дълго време се интересува от криптовалути и постоянно думите му оказват въздействие върху тяхната пазарна стойност. На 4 юни Мъск разгласява биткойн емоджи и разрушено сърце, след което най-популярната криптовалута поевтиня с с 8%.

По-рано тази година, през март, Tesla – най-големия производител на електрически автомобили – разгласи, че ще приема, само че след месец и половина се отхвърли от реализацията на сходна концепция.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР