Анонимен свидетел е този, на който трябва да се предпази

...
Анонимен свидетел е този, на който трябва да се предпази
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев за случая с Живко Коцев: Аз не си спомням по-голям скандал в МВР

Анонимен очевидец е този, на който би трябвало да се защищити живота. Името на този очевидец би трябвало да се пази от проверяващите. Това съобщи пред БТВ бившият ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев  Цветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 година в Плевен. Завършва Висшето военноморско учебно заведение „ Никола.

Аз не си припомням по-голям скандал в Министерство на вътрешните работи, с толкоз огромни последствия и с подобен интернационален удар. Главният секретар, вместо да проверява корупцията, яде и пие с хората от контрабандните квартали, търкаля се с тях по сауни. А ръководещите го оправдават и го дефинират като " съвършеният служител на реда ", разяснява специалистът.

Това е извънредно унищожителен резултат за системата. Какво споделяме на служителите на реда след този отзив на политиците - че няма значение техният морал и качества, единствено би трябвало да са политически лоялни, попита Йовчев. 

Живко Коцев бе осъден за убийството на барета в Лясковец. Аз подписах заповедта, добави Йовчев. 

" Главният секретар разписва СРС-тата. Как си представяте, че ще желае подслушване на телефона с този господин, с който си разменят интимни известия ", разяснява връзките на Коцев с контрабандиста Стефан Димитров. 

" Паскал беше измежду митичните имена в контрабандните среди ", показа някогашният ръководител на ДАНС.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР