Аннамария Аксинте притежава над 20-годишен опит в областта на мениджмънта

...
Аннамария Аксинте притежава над 20-годишен опит в областта на мениджмънта
Коментари Харесай

Аннамария Аксинте, изпълнителен директор на „Линде Газ България“ ЕООД


Аннамария Аксинте има над 20-годишен опит в региона на мениджмънта и финансите, подсилен от солидни експертни познания и дарба да построява екипи от експерти и ефикасни партньорства. През годините е заемала управителни позиции в „ ОТП Факторинг “, „ Ромпетрол България “, „ Ромпетрол Румъния “, „ Брау Юнион Румъния “. Има магистърска степен по стопанска система от СУ „ Св. Климент Охридски “ и MBA тапия от The Open University UK.

Заема поста изпълнителен шеф на „ Линде Газ България “ ЕООД от 2017 година Присъединява се към компанията през 2014 година като финансов управител. Споделя, че в работата си разчита на упоритостта като мощна страна на своя темперамент. „ Без непримиримост и усърдна работа мъчно бихме могли да се оправим със комплицираните проблеми, пред които ни слага бизнесът. В основата на постигането на отлични резултати е точно упоритостта – с цел да преодоляваме трудности и постоянно да отговаряме на високите упования на нашите клиенти и акционери “, споделя Аннамария Аксинте.

Линде Газ България “ е водещ снабдител на индустриални, медицински и специфични газове и газови уреди в България, като предлага и новаторски решения, които вършат бизнесите по-продуктивни. „ Линде Газ България “ е част от най-голямата в света компания за индустриални газове и инженеринг Linde PLC с продажби от 26 милиарда евро за 2021 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР