Анна-Пол, която е с български корени, превзе социалките с бюст

...
Анна-Пол, която е с български корени, превзе социалките с бюст
Коментари Харесай

Нашенка е новата сексбомба в TikTok /снимки/

Анна-Пол, която е с български корени, завладя социалките с бюст XXL
23-годишната Анна-Пол, в чиито вени тече и българска кръв, е новата сексбомб в тик-ток. Уникалният й съблазън я удържа на тази позиция към този момент няколко месеца на инат на свирепата конкуренция.
Момичето с бюст, който по натурален път надскача гръдната обиколка на починалата й адашка Ан-Никол Смит, е родено в Куинсланд, Австралия. Майка й обаче е българка, с което надарената кокона изключително се гордее. В предаването Studio 10 дивата призна, че в този момент животът й е "цветя и рози ", само че преди фамилията й е бедствало.
"Живеехме на обществени помощи ", довери мадамата с големите бомби.
Анна-Пол прецизира, че недоимъкът не се оказал затруднение пред нейното щастливо детство.
"С роднините ми се разбирахме прелестно, тъй че неналичието на финанси не ни пречеше ", прецизира знойната брюнетка.
"Просто ни се постановяваше да сме изобретателни. Нямахме различен избор, тъй като постоянно бюджетът ни за уикенда беше 20 $. "
Сумата обаче им стигала за обичайния обяд - риба с пържени картофки.
Броят почитатели на хубавицата в обществените мрежи е заслужен за Книгата на Гинес. В категорията инфлуенсъри 18+ в OnlyFans я следват над 3 милиона индивида. Над четири милиона пък са клиентите й в TikTok, към два - в инстаграм. Това я прави безспорната звезда на социалките в южното полукълбо.
Наскоро Анна-Пол изложи на показ освен зашеметяващите си телесни дадености, само че и своето семейство. Тя е доста привързана към родителите си - българската си майка и татко си, който е от разбъркан турско-германски генезис. Има и обичана сестра, с която при случай пътешестват дружно.
Горещата кокона е огромна фенка на обиколките на екзотични кътчета на планетата. За нежната си възраст Анна-Пол е изръшкала с гаджето си половината земно кълбо. Все още обаче нямала желание да пусне котва за непрекъснато на никое място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР